dilluns, 22 de novembre del 2021

 EN OFFICELINE ENS PREOCUPEM PELS TEUS ULLS I CUIDEM DE LA TEVA VISTA

En treballar amb objectes o dur a terme tasques que requereixen gran precisió, necessitem veure i fixar-nos en els detalls de manera clara i nítida per a així centrar-nos únicament en el treball que volem fer i sense preocupar-nos de res més. Sense que un s'adoni, a poc a poc el temps que es dedicava a aquelles tasques quotidianes que es feien amb total normalitat com cosir, llegir, o el temps que se li dedicava a entreteniments i manualitats va disminuint. Sense adonar-se la visió s'ha anat reduint, ha deixat de ser nítida, hi ha un major cansament ocular i els problemes de visió propis de l'edat han anat augmentant.




També ajuden i faciliten les tasques a aquelles persones amb algun problema visual o alguna discapacitat visual. La baixa visió és causada per danys en la retina i els teixits sensibles a la llum en l'ull. Per la qual cosa la il·luminació addicional és molt important per a ajudar a les àrees sensibles a la llum danyades. La Flexo Lupa pot fer una gran diferència recuperant l'alegria de llegir per a les persones que tenen problemes de visió.



Una vegada explicats tots els beneficis que té una bona llum per a fer les diferents tasques explicades anteriorment, en *officeline, tenim una gamma de *lamparás especials per a l'empresa. Avui dia, comptem amb les següents:

Una vegada explicats tots els beneficis que té una bona llum per a fer les different tasques explicades anteriorment, en * officeline, tenim una gamma de * lamparás especials per a l'empresa. Avui dia, comptem amb les següents:

LLÀMPARA NÍQUEL:      LLÀMPARA  WAVE:          LLÀMPARA RINGSTA:

https://ibilamp.com/14801-thickbox_default/lamparas-mantra-techo-cuadrax-6l-niquel.jpghttps://assets.leroymerlin.es/is/image/lmes/81866359-0400/pie-led-wave-30w-con-mando-alt-151-cm.jpgRINGSTA / SKAFTET Lámpara de pie, blanco/latón

                                                     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 Bon dia, Tenim notícies ❗❗; durant el mes de juny disposarem de la major oferta feta en un dels nostres productes. Disposaran d'un 40% ...